XXVIII FESTIVAL Jazz en la Nit

Del 5 al 26 de juliol de 2024

Pots comprar el teu ABONAMENT DELS 4 CONCERTS: AQUÍ 

Premià de DaltJardins de Can Figueres

 

El Festival de Jazz de Premià de Dalt, Jazz en la Nit, neix ara farà vint-i-nou anys amb la idea de recuperar el jazz com a gènere estable i proposta musical alternativa a la que venia oferint-se al municipi.

 Són pocs els músics de jazz catalans que no hagin tocat als jardins de Can Figueres o que no n'hagin sentit a parlar. Jazz en la Nit és ja un cicle consolidat en el circuit professional del jazz del nostre país.

 Us presentem una nova edició del Jazz en la Nit que omplirà de música els Jardins de Can Figueres.

Donem el tret de sortida el divendres 5 de juliol amb Joan Chamorro, qui, amb la Sant Andreu Jazz Band i l’Andrea Motis, ja ens ha visitat diverses vegades. Ara ens presenta la Sant Andreu Reunion Band, una selecció de 12 membres de la Sant Andreu Jazz Band, on el repertori vocal és el punt fort, amb interpretacions que van des del swing i el bebop fins a la música brasilera.

 El divendres 12 de juliol, rebrem la presentació del nou treball discogràfic de Marco Mezquida"Tornado". Aquest pianista menorquí ja ha visitat els nostres escenaris en altres ocasions, presentant "Els Somnis de Ravel" el 2019 i amb Chicuelo el 2017 i el 2021, amb "Conexión" i "No Hay Dos Sin Tres", respectivament.

Continuem el divendres 19 de juliol amb el grup Bratia, que ens ofereix el seu últim treball discogràfic, "Balkan Pompe Ignition". Liderat per Ivan Kovasevic, conegut a Premià de Dalt per altres projectes com Los Mambo Jambo o la Barcelona Big Blues Band, Bratia ens sorprèn amb la seva fusió entre la música manouche i la música balcànica.

Per acabar, el divendres 26 de juliol, rebrem la visita de The Gramophone Allstars Big Band, que torna a Jazz en la Nit per presentar el seu nou disc, "Call Your Friends". Sota la direcció de Genís Bou, aquesta formació ja ens va impressionar el 2015 amb "Jazzmaica" i el 2018 amb "Maraca Soul".

 

DIES: 5, 12, 19, 26 de juliol.
LLOC: Jardins de Can Figueres (Riera de Sant Pere, nº88 de Premià de Dalt)
HORA: 20:30 h – Obertura de portes / 
22 h – Inici concert

 Venda d’entrades:

La venda d’entrades es realitzarà a través d’aquesta pàgina web (premiadedalt.ticketara.com) de manera anticipada i a taquilla el mateix dia del concert amb datàfon (no metàl·lic).

Caldrà acreditar l’edat i l’entrada abans d’entrar al concert.

Preus:   

  • 1€ - Menors 18 anys
  • 15€ - Majors de 18 anys
  • 13€ - A partir de 65 anys
  • 4€ - Abonament 4 concerts per a menors de 18 anys
  • 50€ - Abonament 4 concerts per a majors de 18 anys

No serà permesa l’entrada de menjar i begudes dins el recinte.

Servei de monitoratge:

A partir de les 21:15 h hi haurà servei de monitoratge a la planta baixa de la Biblioteca Jaume Perich i Escala per les  infants que assisteixin a l’esdeveniment.

Organitza: Regidoria de Cultura – Ajuntament de Premià de Dalt

Amb el suport: Diputació de Barcelona – Generalitat de Catalunya